Korekcijska očala

BOLJŠI VID, BOLJŠE ŽIVLJENJE

Naše oko nam dopušča doživljati svet okoli nas. Dandanes ljudje živimo in delamo v zahtevnih okoljih, zato je pomemben dober vid.

Izbirate lahko med pestro ponudbo PRIZNANIH MODELOV KOREKCIJSKIH OKVIRJEV in vodilnih PROIZVAJALCEV STEKEL iz Slovenije in tujine, kot so: Alcom, OKM, Zeiss, Essilor, Hoya, Rodenstock.

Tehnologija in trend stekel so predvsem lahka organska stekla, saj so varna in omogočajo dobro zaščito pred UV sevanjem, zaradi vse preveč uporabe sodobnih digitalnih naprav, pa se je dobro odločiti za stekla s filtrom za zaščito pred MODRO SVETLOBO. Z vrhunskimi filtri in nanosi na steklih, ki povečujejo  kakovost vida, preprečujejo  bleščanje, odbijajo  prah, umazanijo in praske, si lahko zagotovite boljši vid in počutje. Na trgu je možno dobiti vse vrste progresivnih stekel za korekcijo vida na daleč in blizu, foto in polarizacijska stekla, stanjšana in očalne leče za vožnjo,ter barvna dioptrijska stekla.

Ste vedeli?

Vpliv modre svetlobe na oko

Precej ljudi pri uporabi digitalnih naprav čuti neudobje. Razlog je modra svetloba, to je vidna svetloba visoke energije, ki jo oddajajo LCD in LED zasloni računalnikov, televizorjev, pametnih telefonov… Čeprav je modra svetloba sama po sebi naraven pojav – prisotna je v dnevni svetlobi in pomaga, da ostanemo budni – je lahko prevelika količina škodljiva in ima neželene učinke na oči. Stekla za zaščito pred sevanjem modre svetlobe nam zaščitijo očesno ozadje, vplivajo na udobnejši in bolj sproščen vid pri delu s sodobnimi digitalnimi napravami.

ČE DOBRO VIDIMO, BOLJE ŽIVIMO!

Pomembno

Oči so ogledalo našega zdravja, zato je velik pomen kakovost stekel.